URL Count:

Вовед во алатката

Алатката за URL-адреса за екстракција на карта на веб-страница може да ги извлече и брои сите URL-адреси во картата на сајтот, да поддржува копирање со еден клик, преземање и извезување во TXT.

Дали сакате да знаете колку URL-адреси има во Мапата на сајтот? Можете лесно да ги прегледате со оваа алатка. Можете исто така да ги филтрирате и извлечете сите URL-адреси и да организирате преземања и да ги зачувате во TXT.

Како да се користи

Копирајте ги текстуалните знаци на картата на сајтот и залепете ги во областа за внесување, кликнете на копчето за да ја завршите екстракцијата на URL-адресата, откако ќе заврши екстракцијата, вкупниот број на URL-адреси ќе се прикаже и поддржува копирање со еден клик на списокот со URL или преземање и зачувување во TXT.

Можете да кликнете на копчето примерок за брзо искусување на оваа алатка.

За картата на сајтот

Мапата на сајтот им овозможува на веб-администраторите да ги информираат пребарувачите кои страници се достапни за индексирање на нивната веб-локација. Наједноставната форма на Мапа на сајтот е XML датотека, која ги наведува URL-адресите на веб-локацијата и другите метаподатоци за секоја URL-адреса (времето на последното ажурирање, зачестеноста на промените и колку е важно во однос на другите URL-адреси на веб-локацијата итн. . ) За да можат пребарувачите поинтелигентно да ја пребаруваат страницата.