Link Count: 0

Вовед во алатката

Алатка за извлекување на серии на линкови преку Интернет, која може да ги извлече сите адреси на врски на веб-локации во текстот во групи, што е погодно за сортирање и филтрирање врски и поддржува извоз во TXT и Excel.

Како да се користи

Залепете го текстот што треба да се обработи и кликнете на копчето за да ја завршите врската за извлекување. По завршувањето, можете брзо да го копирате резултатот или да го извезете во TXT или Excel.

Можете да кликнете на копчето примерок за брзо искусување на функцијата на оваа алатка.