Вовед во алатката

Онлајн алатката за извлекување сериски имиња на домени може да ги извлече сите имиња на домени на веб-локации во текстот во серии, што е погодно за сортирање и филтрирање на имиња на домени и поддржува извоз во TXT и Excel.

Како да се користи

Залепете го текстот што треба да се обработи и кликнете на копчето за да го завршите извлекувањето на името на доменот. По завршувањето, можете брзо да го копирате резултатот или извезете го во TXT или Excel.

Можете да кликнете на копчето примерок за брзо искусување на функцијата на оваа алатка.