Вовед во алатката

Алатката за сериско извлекување на адреса на е-пошта може да ги извлече сите адреси на е-пошта во текстот во групи, што е погодно за сортирање и филтрирање на адресите на е-пошта и поддржува извоз во TXT и Excel.

Како да се користи

Откако ќе го залепите текстот што треба да се обработи, кликнете на копчето за да го завршите извлекувањето на адресата на е-пошта. По завршувањето, можете брзо да го копирате резултатот или да извезете во TXT или Excel.

Можете да кликнете на копчето примерок за брзо искусување на функцијата на оваа алатка.