URL Count:

Hyrja e veglave

Vegla e URL-së për nxjerrjen e hartës së faqes në internet mund të nxjerrë dhe numërojë të gjitha URL-të në hartën e faqes, të mbështesë kopjimin me një klikim, shkarkimin dhe eksportimin në TXT.

Doni të dini se sa URL ka në Hartën e Faqes? Mund t'i shikoni lehtësisht me këtë mjet. Ju gjithashtu mund t'i filtroni dhe nxirrni të gjitha URL-të dhe të organizoni shkarkimet dhe t'i ruani ato në TXT.

Si të përdorni

Kopjoni karakteret e tekstit të Hartës së faqes dhe ngjisni në zonën e hyrjes, klikoni butonin për të përfunduar nxjerrjen e URL-së, pasi të përfundojë nxjerrja, numri i përgjithshëm i URL-ve do të shfaqet dhe mbështet kopjimin me një klikim të listës së URL-ve ose shkarkimin dhe ruajtjen në TXT.

Mund të klikoni butonin mostër për ta përjetuar shpejt këtë mjet.

Rreth hartës së faqes

Harta e faqes i lejon webmasterët të informojnë motorët e kërkimit se cilat faqe janë të disponueshme për zvarritje në faqen e tyre të internetit. Forma më e thjeshtë e Hartës së Faqes është një skedar XML , i cili liston URL-të në uebsajt dhe të dhëna të tjera meta për secilën URL (koha e përditësimit të fundit, frekuenca e ndryshimeve dhe sa e rëndësishme është ajo në lidhje me URL-të e tjera në uebsajt, etj. . ) Në mënyrë që motorët e kërkimit të mund të zvarriten faqen në mënyrë më inteligjente.