Hyrja e veglave

Mjeti i nxjerrjes së grupit të emrave të domenit në internet mund të nxjerrë të gjithë emrat e domeneve të faqeve të internetit në tekst në grupe, gjë që është e përshtatshme për renditjen dhe filtrimin e emrave të domeneve dhe mbështet eksportimin në TXT dhe Excel.

Si të përdoret

Ngjitni tekstin që do të përpunohet dhe klikoni butonin për të përfunduar nxjerrjen e emrit të domenit. Pas përfundimit, mund të kopjoni shpejt rezultatin ose eksportojeni në TXT ose Excel.

Mund të klikoni butonin mostër për të përjetuar shpejt funksionin e këtij mjeti.