Link Count: 0

Hyrja e veglave

Mjeti i nxjerrjes së grupeve të lidhjeve në internet, i cili mund të nxjerrë të gjitha adresat e lidhjeve të uebsajtit në tekst në grupe, i cili është i përshtatshëm për renditjen dhe filtrimin e lidhjeve dhe mbështet eksportimin në TXT dhe Excel.

Si të përdoret

Ngjitni tekstin që do të përpunohet dhe klikoni butonin për të përfunduar lidhjen e nxjerrjes. Pas përfundimit, mund ta kopjoni shpejt rezultatin ose ta eksportoni në TXT ose Excel.

Mund të klikoni butonin mostër për të përjetuar shpejt funksionin e këtij mjeti.