Hyrja e veglave

Mjeti i nxjerrjes së grupit të adresave të postës elektronike në internet mund të nxjerrë të gjitha adresat e postës elektronike në tekst në grupe, gjë që është e përshtatshme për renditjen dhe filtrimin e adresave të emailit dhe mbështet eksportimin në TXT dhe Excel.

Si të përdoret

Pasi ngjitni tekstin që duhet të përpunohet, klikoni butonin për të përfunduar nxjerrjen e adresës së emailit. Pas përfundimit, mund të kopjoni shpejt rezultatin ose të eksportoni atë në TXT ose Excel.

Mund të klikoni butonin mostër për të përjetuar shpejt funksionin e këtij mjeti.