Hyrja e veglave

Vegla e paraafishimit të ekzekutimit të kodit HTML në internet, mund të ekzekutoni shpejt kodin HTML, të shikoni dhe shikoni paraprakisht efektin aktual të shfaqjes së faqes HTML.

Nëse keni burime statike si CSS ose JS dhe imazhe, ju lutemi përdorni burimet CDN, përndryshe burimet statike me shtigje relative nuk do të ngarkohen.

Si të përdoret

Pas ngjitjes së kodit HTML, kliko butonin e shikimit paraprak dhe një etiketë e re e shfletuesit do të rihapet për të parë dhe ekzekutuar kodin HTML.

Mund të klikoni butonin e mostrës për të parë të dhënat e mostrës HTML dhe ta përjetoni shpejt këtë mjet.