Вовед во алатката

Алатка за преглед на HTML-код преку Интернет, можете брзо да извршите HTML-код, да го прегледате и прегледате вистинскиот ефект на прикажување на страницата HTML.

Ако имате статични ресурси како што се CSS или JS и слики, ве молиме користете CDN ресурси, инаку статичните ресурси со релативни патеки нема да се вчитаат.

Како да се користи

Откако ќе го залепите HTML-кодот, кликнете на копчето за преглед и повторно ќе се отвори нова ознака на прелистувачот за да го прегледате и извршите HTML-кодот.

Можете да кликнете на копчето примерок за да ги видите податоците од примерокот на HTML и брзо да ја искусите оваа алатка.