Hyrja e veglave

Mjeti i textarea në internet, mund të përdorni textarea për të hequr formatin e tekstit ose modifikimin e tekstit dhe për të mbështetur kopjimin ose eksportimin me një klikim në TXT.

Ky mjet mund të përdoret për të hequr formatin që kryhet automatikisht gjatë kopjimit të tekstit HTML, i cili është i barabartë me një program teksti të thjeshtë në një kompjuter.

Si të përdoret

Pas ngjitjes së tekstit që do të përpunohet, plotësoni modifikimin e tekstit sipas nevojës. Pas përpunimit të të dhënave të tekstit, klikoni butonin për ta kopjuar atë në kujtesën e fragmenteve me një klikim ose shkarkoni dhe ruani TXT tek ju në pajisje.