+ Select File

Data Size: {{dataSize}}

Base64:

Hyrja e veglave

Mjeti i konvertimit të fotografive në internet mund të konvertojë fotografitë në karaktere teksti të koduara nga Base64 dhe mbështet kopjimin ose eksportimin me një klikim në TXT.

Pasi imazhi të konvertohet në kodimin Base64, vëllimi i të dhënave të tekstit do të jetë më i madh se vëllimi origjinal i imazhit.

Si të përdorni

kliko për të ngarkuar ose tërhequr imazhin tuaj direkt në faqe, mjeti automatikisht do ta konvertojë imazhin në kodimin Base64.

Pasi të përfundojë konvertimi i kodimit Base64, mund të kopjoni rezultatin e konvertimit me një çelës ose të klikoni butonin për të shkarkuar dhe ruajtur skedarin TXT në pajisjen lokale.