+ Select File
Image Preview
Preview

Hyrja e veglave

Mjet në internet për modifikimin e rezolucionit të imazhit 300DPI, mund ta vendosni rezolucionin e imazhit në 300DPI ose Për porosi Vlerat e rezolucionit, mjeti modifikon vetëm vlerën e ekranit DPI, por nuk modifikon madhësinë e imazhit dhe cilësinë e figurës.

Mjeti do të vendosë rezolucionin horizontal dhe rezolucionin vertikal të imazhit në 300DPI ose vlerën DPI që keni vendosur dhe mbështet vetëm imazhe brenda një dokumenti me madhësi 1 MB.

Pas modifikimit të DPI-së, gjerësia dhe lartësia e imazhit tuaj nuk do të ndryshohet, cilësia e imazhit nuk do të ndryshojë dhe mjeti do të modifikojë vetëm DPI vlera e shfaqjes.

Si të përdoret

Cakto vlerën DPI të imazhit që duhet modifikuar, kliko "Ngarko" ose ngarkoni tuaj Zvarritni imazhin direkt në faqe dhe mjeti do të përfundojë automatikisht modifikimin e DPI-së së imazhit.

Pasi të përfundojë modifikimi, mund të klikoni butonin për ta shkarkuar dhe ruajtur atë në nivel lokal. Nëse nuk mund ta ruani kompjuterin, djathtas- klikoni dhe ruajeni si, thjesht shtypni dhe mbani telefonin për ta ruajtur.