Hyrja e veglave

Mjeti i rivendosjes së shkurtër të URL-së në internet, i cili mund të rivendosë URL-në e vërtetë të lidhjes në URL të shkurtër/lidhje të shkurtër dhe mbështet të gjitha platformat e shkurtra të URL-ve që përdorin ridrejtimet 301 ose 302.

Mjeti nuk mbështet URL të shkurtra që përdorin JS për t'u kaluar. Ai mbështet vetëm URL të shkurtra që kalojnë te kodet e statusit HTTP. Çdo lidhje e shkurtër e platformës URL mund të restaurohet.

Si të përdoret

Pas ngjitjes së URL-së së shkurtër, kliko butonin për të rivendosur URL-në origjinale në URL-në e shkurtër. Pasi të restaurohet lidhja, mund të kopjoni lidhjen origjinale me një klikoni.

Mund të klikoni butonin mostër për të përjetuar funksionin e këtij mjeti.