Вовед во алатката

Онлајн алатката textarea, можете да ја користите textarea за да отстраните формат на текст или уредување текст и да поддржувате копирање или извоз со еден клик во TXT.

Оваа алатка може да се користи за отстранување на форматот што автоматски се носи при копирање на HTML текст, што е еквивалентно на програма за обичен текст на компјутер.

Како да се користи

Откако ќе го залепите текстот што треба да се обработи, завршете го уредувањето на текстот по потреба. Откако ќе ги обработите текстуалните податоци, кликнете на копчето за да го копирате на таблата со исечоци со еден клик или преземете и зачувајте го TXT на вас во уредот.