Вовед во алатката

Алатка за обновување на кратки URL на Интернет, која може да ја врати вистинската URL-адреса на врската во кратка URL/кратка врска и ги поддржува сите платформи за кратки URL кои користат пренасочувања од 301 или 302.

Алатката не поддржува кратки URL-адреси што користат JS за прескокнување. Поддржува само кратки URL-адреси што скокаат до кодови за статус на HTTP. Секоја кратка врска на платформата за URL-адреса може да се врати.

Како да се користи

По залепувањето на краткиот URL, кликнете на копчето за да ја вратите оригиналната URL во краткиот URL. Откако врската ќе се врати, можете да ја копирате оригиналната врска со една кликнете.

Можете да кликнете на копчето примерок за да ја искусите функцијата на оваа алатка.